نخستین همبرگر آزمایشگاهی بزودی آماده سرو میشود
سه شنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۲، ۰۹:۵۷ ق.ظ
نخستین همبرگر تولید شده از گوشت آزمایشگاهی تا ماه آگوست (مرداد ماه) در لندن پخته و سرو خواهد شد.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محققان دانشگاه ماستریخت هلند برای تولید گوشت آزمایشگاهی، اقدام به جداسازی سلول گردن گاو در کشتارگاه کرده و آن را با استفاده از سلول های بنیادی سرم گوساله جنینی در محیط آزمایشگاه کشت دادند.
به گفته دکتر «مارک پست» سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه ماستریخت، گوشت آزمایشگاهی میتواند در آینده به جایگزین مناسبی برای گوشت گاو، گوسفند یا مرغ تبدیل شده و باعث کاهش انتشار گازهای گلخانهای شود.
نخستین همبرگر آزمایشگاهی از سه هزار رشته باریک عضله گاو هرکدام به طول سه و عرض 1.5 سانتی متر تهیه شده و تا ماه آینده در لندن پخته و سرو خواهد شد.
این نوع گوشت آزمایشگاهی محصول مناسبی برای گیاهخواران یا حامیان حیوانات محسوب میشود، چراکه می تواند باعث کاهش چشمگیر ذبح حیوانات در کشتارگاهها شود.
موفقیت یا شکست این پروژه بستگی به واکنش مصرف کنندگان نخستین همبرگر آزمایشگاهی دارد که این غذا را پنجم آگوست (14 مرداد) در لندن میل خواهند کرد؛ این همبرگر با قیمت 325 دلار عرضه خواهد شد.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محققان دانشگاه ماستریخت هلند برای تولید گوشت آزمایشگاهی، اقدام به جداسازی سلول گردن گاو در کشتارگاه کرده و آن را با استفاده از سلول های بنیادی سرم گوساله جنینی در محیط آزمایشگاه کشت دادند.
به گفته دکتر «مارک پست» سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه ماستریخت، گوشت آزمایشگاهی میتواند در آینده به جایگزین مناسبی برای گوشت گاو، گوسفند یا مرغ تبدیل شده و باعث کاهش انتشار گازهای گلخانهای شود.
نخستین همبرگر آزمایشگاهی از سه هزار رشته باریک عضله گاو هرکدام به طول سه و عرض 1.5 سانتی متر تهیه شده و تا ماه آینده در لندن پخته و سرو خواهد شد.
این نوع گوشت آزمایشگاهی محصول مناسبی برای گیاهخواران یا حامیان حیوانات محسوب میشود، چراکه می تواند باعث کاهش چشمگیر ذبح حیوانات در کشتارگاهها شود.
موفقیت یا شکست این پروژه بستگی به واکنش مصرف کنندگان نخستین همبرگر آزمایشگاهی دارد که این غذا را پنجم آگوست (14 مرداد) در لندن میل خواهند کرد؛ این همبرگر با قیمت 325 دلار عرضه خواهد شد.
- ۹۲/۰۴/۲۵
- ۱۷۲ نمایش